top of page

Våre instruktører

Alle våre instruktører har lang erfaring, mye kunnskap og utdanninger, i tillegg til et brennende engasjement for bevegelse, kropp, sinn og funksjon! 

ecf2820c-8bf3-4fcf-92a8-d56e569aac1b_edi

Isabelle Aguilera

Isabelle er Osteopat, Personlig Trener, Yogalærer og BODYART instruktør, og har jobbet med utallige kunder siden 2010, med fokus på kontakt med egen kropp. I likhet med osteopatien er det viktig for utbytte av treningen/yogaen å ha en bevisst tanke om hvorfor og hva man gjør.

Isabelle underviser: BODYART, Terapeutisk Yoga (kurs), SterkKropp, Stretch&Mobility, BedreBarseltid (Kurs), samt holder workshops i Breathwork. 

b5712245-56a2-47d4-b790-f03825dec052.JPG

Hege Aketun

Hege har lang erfaring innen trening og bevegelse og har undervist flere unge utøvere i skiskyting. Hun underviser i BODYART.

d2cc743b-c65b-47c6-adcb-840b85294430.JPG
9ad258ed-0d6e-4a2b-8ec2-bfd9eea87da1.JPG

Monika Szaynok

Monika brenner for Pilates, og har nærmest alle kursene innenfor Pilates. Hun er Yogalærer og har Master i Friluftsliv og bevegelse, hun brenner for nettopp dette. Bevegelse tilgjengelig for alle og en hver. 

Monika underviser: Pilates Nybegynner og Pilates Øvet. Begge er KURS

750416e2-7f95-4af1-a1d4-325c4cfffe3d.JPG

Alexander Ekeli

Alex har yogalærerutdanning innen Hatha Yoga. Han har i mange år utforsket sammenhengen mellom styrke, fleksibilitet, pust og mental balanse. Et av hans fokusområder er potensiale for å komme nærmere naturen ved å få bedre kontakt med egen kropp, og se sammenhengen mellom kropp, sinn og naturen rundt oss.

Alex underviser: Hatha Yoga, Yoga for Menn og SterkKropp m/Kettlebell

c2ebfc1f-80ae-4e8e-9b05-038c4357d821.JPG

Cathrine Kruge

Cathrine har lang erfaring innen dans, trening og bevegelse og er genuint interessert i kroppen og dens muligheter. Hun underviser i BODYART. 

susanne.jpeg

Susanne Marita Andersen

Susanne er autorisert lærer innen Ashtanga Yoga (Ryt200) og startet sin yogareise for 4 år siden.

Hennes lidenskap er yoga, pust og psykisk helse - og yoga som et hjelpemiddel i det hektiske livet. 

Alle har forskjellige utgangspunkt og ikke minst forskjellige kropper.

Yoga øvelsene skal formes etter deg, ikke du som skal formes etter yogaen, 

Susanne har ett ønske at du skal oppleve tilstedeværelse og trygghet i yogarommet. 

Susanne underviser Myk Ashtanga, og holder fast FullmåneHvile Workshops en gang i mnd. 

Elise Wallin-Wangsmo

Har bachelor i physical activity and health development fra University of Lincoln, med fokus på fysisk aktivitet, ernæring, folkehelse og helseforebyggende arbeid. Samt en bachelor i sykepleie. Hun er over snittet opptatt av fysisk aktivitet, og har etter å ha blitt mamma selv til 2

blitt mer og mer interessert i trening tilpasset gravide og nybakte mammaer. 

Elise underviser SterkGravid KURS.

Anki

Jeg var så heldig å delta på FEMININ YOGA og BODYART med Isabelle, BODYART med Monica og Iyengar yoga med Lucy. Kort oppsummert er dette et utrolig vakkert studio med en inkluderende atmosfære, dyktige instruktører og utfordrende treningstimer designet for å gi et velbalansert utbytte pakket med inspirerende elementer. Anbefales på det varmeste.

Cecilie 

I sommer fikk jeg endelig dratt på trening i Studio Spire. Her fikk jeg så fin hjelp på en del Kvinnehelseutfordringer etter noen vanskelige graviditeter. Helt fantastisk å få tilpasset øvelser til mine utfordringer og kan etter 5 ganger si at jeg endelig føler meg bedre. Monika og Isabelle er utrolig kunnskapsrike, og gir gode treningstips man lett kan gjøre selv også. Anbefaler på det sterkeste å ta turen om man vil finne kroppen sin, eller få tilbake posituren sin <3 Tusen takk!!

Arnar

Har vært på breathwork og pilates. Begge timene var kjempebra. Isabelle guidet oss gjennom en reise i breathworken. Hun er kjempedyktig og har et hjerte av gull. Pilatesen var guidet av Monika og hun var også veldig dyktig. Begge deler var godt for kropp og sinn. Gleder meg til å komme tilbake.

Therese

Jeg har fulgt Isabelle siden 2019 da hun hjalp meg med ryggsmerter under svangerskap. I dag benytter jeg meg også av treningstilbudet til StudioSpire. Monika er en veldig dyktig pilates instruktør, og jeg har deltatt på to kurs med henne. Bare positive erfaringer med studioet og kan varmt anbefale tjenestene jentene tilbyr. Du blir møtt med høy kompetanse og oppriktig flotte mennesker!

Line

Nydelige og dyktige instruktører og veldig bra trening for både kropp og sjel👍🙏✨Body Art anbefales!

Sina

Jeg var så heldig å få være med på en fantastisk BreathWork, ledet av dyktige Isabelle, i et magisk lokale❤️ Jeg anbefaler virkelig alle som er opptatt av helhetlig helse; balanse mellom kropp, sinn og sjel, til å prøve! Det føltes som en veldig intens og konsentrert meditasjon og healing, med hjelp av egen pust og vakker lyd/musikk der Isabelle harmoniserte det hele. Det ble også en ekstra kraftig effekt av å være i en gruppe med likesinnede folk. En super gave til seg selv, kanskje for å starte en prosess, redusere smerter, forløse følelser/emosjoner/spenninger, og/eller for en euforisk opplevelse av kroppens magiske helbredende krefter. Løp, bestill og pust! 🙏🏼

bottom of page