top of page

Kjøps- og bookingbetingelser

Alle kjøp og påmeldinger til klasser, kurs og arrangement i regi av Studio Spire, skjer via bookingsystemet vårt i YOGO med betalingstjenester fra Reepay/Stripe.

Når du betaler i bookingsystemet, går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn kredittkortnummeret ditt og CVV-kode. Kortinformasjonen er kryptert og vil verken før eller etter kjøpet være tilgjengelig for noen andre, heller ikke for Studio Spire sin administrasjon.

Du kan kun booke klasser og melde deg av klasser i bookingsystemet vårt – ikke over telefon eller e-post. Når klassene er fulle, vil du settes på venteliste.

Du må melde deg av klasser senest 3 timer før klassen starter. Vi refunderer ikke klipp etter denne fristen. 

Vi refunderer ikke kursavgift*, men er fleksible med tanke på å finne et alternativ dersom forutsetningene for å ta kurset endrer seg.

Vi refunderer ikke betalingsavgifter på workshops. Hvis du ikke kan møte opp, men melder deg av senest 48 timer før, kan du få kreditert summen du har betalt og bruke den på en annen workshop el. innen 6 måneder.

Studio Spire kan avlyse klasser, kurs og workshoper med for få påmeldte. Når klasser blir avlyst, vil du få refundert klipp som du kan bruke på en annen klasse. Når kurs/workshops blir avlyst, vil du få tilbud om nytt kurs eller refundert kursavgiften.

Om vi blir pålagt å stenge studioet mer enn 1 uke som følge av uforutsette hendelser, vil medlemskapet automatisk fryses og gyldigheten på klipp utvides tilsvarende den tiden vi har stengt.

Klipp og klippekort har utløpsfrist. Vi refunderer ikke kjøp av klipp* og tar forbehold om endringer i timeplanen.

*Produkter kjøpt på nett har ifølge kjøpsloven 14 dagers angrefrist så fremt de er ubrukt. Vil du angre kjøpet, må du sende epost til isabelle@spireklinikken.no senest 14 dager etter bestilling.

Ansvar

Studio Spire fraskriver seg ethvert ansvar for tap og skader på gjenstander som oppstår under, eller som følge av opphold i senteret, herunder tap og skader på klær og personlige eiendeler, med mindre senteret har opptrådt uaktsomt.
Studio Spire vil til enhver tid holde utstyr og lokaler i best mulig stand.

Ansvar for egen praksis
Hver enkelt deltaker har selv ansvar for å utøve yoga, eller annen trening på en slik måte at egen helse og kropp ivaretas. Det er viktig at eleven informerer om skader og helsetilstander som det skal tas særlig hensyn til. Hos oss er det ingen konkurranse, og timene utøves med sunn fornuft, tålmodighet og ro. Ved påmelding bekrefter eleven å følge disse retningslinjene. 

Studio Spire // Spireklinikken

Solstadveien 27

3292 Stavern

Org.Nr: 912 278 638

bottom of page